POSLEDNÍ VTEŘINA TICHA
Anotace: Je to jen..... POSLEDNí vTEŘINa TichA......
TICHO
oslepilo tvář
v tajemství
Oceánu slz
starý kalendář
vzpomínku nastaví
z té cesty kus
jen litost
v tobě zůstává
tak světe milost,
když ticho Zamává
jen poslední záblesk
prázdných slov
je to jen OTRAVA,
ze života
je to jen Poslední
VTEŘINA TICHA
Přečteno 296x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Giginka, WAYWARD, Zefi, Mbonita, Juraj Hrom, Psavec, Květka Š., hašlerka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)