Ostravský rok (na cestách)
Anotace: Vráceno v čase... ztraceno v obrazech.
=====================
Slunce zde vychází později,
Slunce zde dříve zapadá.
Kožichy z popelčiny,
boa z hermelínu,
neexistující spodní prádlo
a jejich medicimbaly.
V jarním počasí,
letní myšlenky,
podzimní deprese
a padající sníh.
V ústech svírám krátkou Petru,
s milenkami u pasu,
otáčím se proti větru,
jako střelky kompasů...
Přečteno 341x
Tipy 15
Poslední tipující: Kapka, susana načeva, WAYWARD, Cassandra, B.a.r.b.a.r, Zasr. romantik, Psavec, Mbonita, Zefi, Lady Carmila- Políbená mlhou..
Komentáře (4)
Komentujících (4)