Had v ráji je jen provokoce
Jako STB a jejich agenti.
A pokušení je ta provokace.
Buh je stejný tak samo jak člověk.
A kdo je vlasně člověk?
:)
28.12.2009 00:54:00 | Sleepwalker
No, a já jsem podle čínského horoskopu had, evropského
štír. Takže si vyber: korálovec anebo štír?
15.12.2009 21:08:00 | jehlaspichlas
Umíš vše bezva zabalit do slov, co člověka povznesou do oblak poezie.
Apropó, možná než na háčky bych si dával raději pozor na váčky.
15.12.2009 20:26:00 | Špáďa