posledním veršem odpověděla sis na otázku s marností :-), tak je to třeba i s lidmi, kteří nás osloví, den rozzáří a pak zase zmizí a nevíš o nich stejně jako o vločce na dlani :-)
12.01.2010 21:21:00 | losscar
nádherná básňa, sám jsem se pokusil napsat jednu před pár dny.. myslím, že i název mám stejný.. :)
10.01.2010 22:45:00 | Roger
děkuji, ty první verše se mi líbily taky asi nejvíc. Ta báseň je o pocitech a taky o mě, o mé povaze...
16.12.2009 16:06:00 | LeeF
je magická a pěkná :-) nejvíc se mi líbily ty dva začínající verše, to s tou municí :-) Mám otázku. Popisuješ tou básničkou někoho? Nebo to je prostě jen čistá poezie bez nějakých hlubších myšlenek?
15.12.2009 19:38:00 | CRASH