Ketajci
Anotace: nechbroukažít, další válka bude hrozně špinavá
Nebude dlouho trvat a přijdou naši bratři
synové začnou milovat jejich dcery
a pomalu se mezi nima rozplyneme
Za jak dlouho se přesune jedno jejich město?
2 měsíce, možná 3
když půjdou pěšky, tak půl roku
tavarišči je nebudou zdržovat
Nebude to už dlouho trvat
stačí poslouchat co se šušká mezi stromy
rozhodně to nebude žádná nuda
ale myslím, že si zvykneme.
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, Antonín Sander
Komentáře (0)