ZLODĚJ DUŠÍ
Anotace: o demonech v nas...
Začni náš boj v mé mysli,
na konci každého dne
Jsi ten chlad uvnitř
Rozhodnutí co zatratí tvou duši,
střep co srdce skrz na skrz projede
Nemohu utéct pryč
Jsi ta bestie co slyším v noci,
pravda dřímající ve mne
Jen po snech toužíš
Jsi ten kdo vítězi,
peklo porazit nejde
Co skutek to lež
Tvá stopa nikdy nezmizí,
probudí tě svit měsíce
Zuby jak dýky ceníš
Jsem plný hanby,
vidí jen mě, ne tebe
Přišel čas to skončit
Prosím slituj se,
jsi přisátý jak pijavice
Nikdy se neodtrhneš
Že jiné cesty není,
ty přemluvíš mě zase
Posadíš mě na kolotoč
V nekonečné žízni,
saješ z mé duše
Ty mne stále obvinuješ
Prozradili tě tvé oči,
ty jsi ten co duše krade
Vidím své okovy už je pozdě
Přečteno 326x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Churry, Nussichoco, labuť, s.e.n, Cassandra, dead-head
Komentáře (2)
Komentujících (2)