Anotace: Jednou jsem psal na čísi vizitku a nápad byl tu:-)
Sbírka: Třesky plesky
Baudelaire je stejně nejistě prokletý, jako neprokletý. Přece již byl klasikou, když o tom V. psal... Ačkoliv psal "prokletě". Ale jinak milá, pěkná básnička, zní. Pero ti i vizitky závidim.;-)
15.12.2009 23:01:00 | okousaná od světlušek