Anotace: Liška: "Jen srdcem vidíme jasně. Co je důležité, je očím neviditelné." (Antoine de Saint-Exupéry) . --- jedno opravdu zvláštní setkání ---
Není to smutné...je to hezké...a opravdové...znám ten pocit o kterém vyprávíš a popsal jsi to přesně...
26.02.2006 23:03:00 | no
Takové setkání právě prožívám. Geniálně napsané :-)
Krásné i smutné je to.
22.02.2006 16:44:00 | janewe
I když právě neholuduju tomuhle stylu..( já radši rýmy),tak se mi to hezky četlo..8-)
02.12.2005 11:17:00 | Natalie Kolářová
Tleskám už je za výběr témata..Jinak k básni samotné=) moc se mi líbí, je povedená a krásná=) Zajímavý, zrovna sem pročítala od své učitelky dárek na rozloučenou s ukázkami poezie a prózy..A mezi nimi i Malý princ, jelikož jsme ji měli i na francouzštinu, pod českým bylo francouzsky připsáno: L'importante est invisible pour les yeux- důležité je očím neviditelné..
01.12.2005 15:16:00 | makretka
ta je opravdu pekna. Malý princ je moje oblíbená knížka, našla jsem v ní snad tu největší pravdu...
30.11.2005 22:34:00 | Malá shnilá emotivní příšera