Anotace: Zase jsem to psala za celý kolektiv kamarádů pro dalšího kamaráda ke dvacetinám :)
Nedávno jsem psala pro šéfa -bylo ti už 3x 20 let-tyhle rýmovačky vždy dovedou navodit v začátku oslavy náladu a to jde.
07.02.2010 13:44:00 | Elisha
čas je pořád stejný, jeno my lidi si připadáme jakobychom ho měli stále míň (taky už jsem macek...)
18.12.2009 08:56:00 | filipika
Hezké :-) Nějak se ten čas zrychluje, za dva roky už taky budu pěknej macek :-D
16.12.2009 20:06:00 | Chancer