Foukám...
Anotace: dojem.. můj dojem chvilkový..
Foukám do malého barevného
bublifuku
co výdech
to kupa barevných vzdechů
a bublin
co stoupají vzhůru
foukám jak o závod
nádech
výdech
radost, pošetilost, smích
snad ze soucitu
snad z radosti
a další a další bubliny
strachů, bolestí
ledových stínů
se
rozplynuly
v tichu
splýnů
bublina lásky, štěstí
závrati
co usedla ti na řasy
okouzlení
letí k zemi
poznamenány nádechem
letí k zemi
poznamenány útesem
nevšednosti
a pomalu zmizí
kouzelně se
rozplynou
jen jejich ladný dotek
nemění se
s ozvěnou...
Přečteno 345x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, NikitaNikaT., susana načeva, Bíša, enigman, Cassandra, Psavec, WAYWARD, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)