Až se najdeš
Hledám tě ..
Na obloze, pod kamenem,
pod listím spadlém na zemi.
V peru v tuži - tichém hlase,
v notách jež jsou písněmi.
Za plaňkou a též za topením,
kam ses schoval příteli?
Když tě hledám, když se mučím,
a pláču mlčky v posteli.
Až se najdeš, v širém světě,
najdi se s mojí adresou.
Snad tě po těch letet možná,
tvé nohy ke mě zanesou ..
Až se najdeš.
Přečteno 429x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Giginka, zelená víla
Komentáře (4)
Komentujících (4)