Ne, ještě ne. Ale tomu dotyčnému jsem to poslala meilem. Nevím, ještě mně "nezabil".
17.12.2009 13:35:00 | Marťafon
:D ty jo...já jsem se smála..mi to zní jak z prodané nevěsty :D pohledný s tučným kontem hledá pořádnou selku k plotně :Da publikovali jste to už někde?
16.12.2009 16:46:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..