Vločka
Myslela si vločka,
že se jara dočká.
Sněhem přikrývána,
zimou kolíbána,
mrazem uspávána.
Slunce zatím nehřeje,
radujme se přátelé!
Myslela si vločka,
že se jará dočká.
Ve sněhu si hrála,
se zimou se smála,
s mrazem tancovala.
Slunce zatím nehřeje,
zpívejme si přátelé!
Myslela si vločka,
že se jara dočká.
Zima jaro vítá.
Pojď vločko má milá.
Bez sněhu a mrazu
nemáme moc času.
Myslela si vločka,
že se jara dočká.
Jaro zimě mává.
Vločko, špatná zpráva.
Se zimou jdi raděj pryč.
K jaru nemáš vlastní klíč…
Přečteno 532x
Tipy 9
Poslední tipující: Pevya, Bíša, Zefi, Psavec, Doradan, januve, Květka Š., labuť
Komentáře (5)
Komentujících (4)