Anotace: netuší..... vraždí střípky duší.
Na rozdíl od předchozího komentu,mě se tvé dílko líbí.Je jedno z tvých dobrých a ani tě nebudu plácat po zádech.
16.12.2009 20:32:00 | stravla
problém tady je (na Literu) že, většina lidí tady píše tak lehce a zjednodušeně, že nemají vlastně ani co říct, a pak tady jsou autoři co mají co říct - a ti zas naopak píšou tak složitě, že už taky nemají co říct( v přeneseném slova smyslu).
takže je to brak, následovaný, těžkou poezií s duchapřítomným něčím, a všichni dohromady tipují všechno, ruku v ruce... a přitom co tady vlastně děláme? plácáme se po zádech?
Tvá báseň není dobrá, alespoň podle mne.
16.12.2009 18:36:00 | blue