Ještě mi scházíš
Anotace: myslím.... že není potřeba komentáře
Ještě mi pořád scházíš,
ještě se mi pořád stýská,
do snů mi ještě vcházíš,
stále mi zůstáváš blízký.
Ještě s tebou stále mluvím,
ještě mi v duchu odpovídáš,
stále se na sebe zlobím,
že nechala jsem ztratit tvou tvář.
Zatím tě pořád hledám,
zatím mi ráno smutno je,
nikomu v duchu tě nedám,
sen končí, mizíš.
Sen mi tvůj hlas ráno připomíná,
samotou jednoho pokoje,
těžko se na tebe zapomíná,
slyším tvůj smích v něm.
Snad sto let nás od těch dob dělí,
a ještě mě hlas se vždycky chvěje,
když potkám tě po letech bdělá,
co říct ať se zas tvá tvář směje?
snad uměla bych v tom ještě uspět,
a ulehčit zas v bolech tvých.
Přečteno 529x
Tipy 13
Poslední tipující: AlishaConchar, Isquieasuus, zelená víla, enigman, Giginka, labuť
Komentáře (6)
Komentujících (6)