Podléhám
Anotace: "Odolal-li jsem pokušení, bylo to krásné. Podlehl jsem mu, bylo to stokrát krásnější."
Dočkal ses...
Dávám všanc svoji duši,
už pár nocí vratkou stabilitu mám.
Slova, jenž zahřejou, jak moc mi to sluší,
a tak ti poprvé podléhám.
Vkrádáš se do myšlenek všedního pondělí,
realita nečeká - i ledovce tají dál.
Přeci si nemyslíš, že vztahy se hned promění,
a já ti přesto opět podléhám.
Na bojišti světlých nadějí se člověk musí bít,
-třeba i za úsměv, který pomíjí, a nepodlehnout obavám.
Umírám žízní v zemi, kde nelze vodu pít,
a možná proto ti tak podléhám.
Přečteno 326x
Tipy 7
Poslední tipující: jiljovský, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant, Anewue, blue
Komentáře (4)
Komentujících (4)