Safírová růže
Anotace: Poslední dobou čerpám hodně z mytologií.
Safírová růže
ve tvých vlasech
září v temnotě noci
dar, který neusychá
věčností září
na diamantovém trůně
sám v paláci ze slonoviny
maluji tvou kartu
tarotu ze snů
tolik toužím
projít smaragdovým soumrakem
uchopit tě do náručí
vidět tvé plamenné oči
ve kterých vidím
ztracené stříbro
zlaté bohyně
bez zábran
vznést se
na křídlech bílého pegase….
Přečteno 316x
Tipy 29
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Bíša, Laivindia, labuť, Churry, Zefi, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Patěnka, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)