Vánoční definice
Anotace: Aneb čas studentský předvánoční, plný klidu, míru, lásky, písemek a dohánění klasifikace.
Jak zjistím limit?
Jak určím limitu?
Vánoční pohodu pozvu si do bytu
Rozvěším po ní ozdoby
Značené plus a mínus
To nemá obdoby!
Funkce je sinus
A žádnou jinou funkci už nemají.
To nikdo netají
Zato ten sníh už zase taje
A zbyde z něj jen
Hnus.
Mě už to nenaštve.
Poztrácím zájem
A najdu zajetí
Namísto dojetí a objímání
Je ze mě oběť.
Zvonek zvonil už dávno
Jenže místo Ježíška
Přichází osudná hodina –
Matematiky.
Kam šla?!! Má rodina!
Mami?!
Tati?!
Pomoc …!!!
Zhoubným projevem mé zesláblé osobnosti
Je touha oběsit se
Na definici posloupnosti
Nebo na zlatém řetězu
Aritmetickém.
Veselé Vánoce.
Přečteno 474x
Tipy 6
Poslední tipující: Isquieasuus, Lioness, Bíša, malá slečna
Komentáře (0)