vcelku povedené dílko...k tvému komentáři...to ti snad vadí že mé ovlivnění je nějak vidět..v žádném případě nic nekopíruji,.píšu vše jak cítím a jeslti ti vadí že píšu ve stylu beatníků, tak nevím co ti k tomu říct..mám svůj vlstní styl kdybys mě četl častěji...přeju hodně zdaru ve tvorbě a zdar !
01.12.2005 20:44:00 | sköld