Zlodějka knih
Anotace: ...................
V kouzelné zahradě
kde mají příběhy
modré třešně
na jehličnanech
je tichá dívka
ilustrovaná
na měsíčním kameni
v téhle vteřině věčnosti
šamanka z pralesa
malíř nikam nespěchá
čas se zastavil
kouzelné štětce
svou magii předvádějí
v divadle
plné masek
tu ilustraci
nikdo neuvidí
to její tajemství
navždy ukryté zůstane
v jedné knize
když dračí stíny
rudé slunce zakryjí
zlodějka knih
se objeví….
Přečteno 287x
Tipy 31
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Sýkorka07, Bíša, Pevya, Laivindia, labuť, Churry, enigman, Patěnka, Dota Slunská, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)