znovu žít se musí
Anotace: nemám co k tomu říci,snad každý pochopí
10.12.2009 06:17
znovu žít se musí
Snívá
se mi snívá
srdce mé se otevírá
smutek na ústup se dal
a já začínám
o novém životě
snít dál
mnoho bolesti bylo
kdy mé srdce plakalo
osudem zkoušeno
čas
jež mi pomohl
mím lékařem byl
rány bolavé mi zacelil
a srdci polevil
jež bylo těžce zasaženo
v bolestech těžkých
raněné s duší
nedá se zapomenout
na chvíle krásné
které jsem měl
než mě na kolena
život srazil
a těžce ochromil
snívám
začínám snít
o své bolesti mluvit
druhým
pomáhat žít
s minulostí jít
život není peříčko
bojovat se musí
i když mnoho slz
a bolesti stojí
nezapomeň,dál jít musíš....
Komentáře (2)
Komentujících (2)