Kostřičky
Anotace: Jen takové črty. Slzy. Nebo sliny, chcete-li. Výměšky. Kostry čekající na nový život. A tak dál.
kouzla a cary nekolika doteku/
jako pisek protekly mezi prsty/
tomu, kdo neumi pit vodu z dlani/
a napodobit zpev ptaku..
------------------------------
čekat na nové ráno/
a doufat, že noc neskončí--/
na to už jsme oba velký/
abysme věřili,/
že hvězdy padaj--
------------------------------
prostě smutno/
bez veršů a rýmů/
prostě teskno/
bez snahy o víc/
nemilo a milo/
se vzpomínkou/
rozmazlenou do krve.
Přečteno 287x
Tipy 13
Poslední tipující: Oťas, Vlk v rouše, Špáďa, susana načeva, Uhel pohledu, januve, Romana Šamanka Ladyloba, Patěnka
Komentáře (2)
Komentujících (2)