Anotace: ..Hada strachu Tni ! kořen stromu zžírá v boj s ním se neupni... tím sil atˇ Ti neubývá jen v oko mu pohléhni ...A Tni ! Silou jeho vstaneš... meč odlož...Dík mu vzdej ..z výše dosažení... Pak v ten čas již nevzpomeneš...
....Snu tělo oblepí
tekutě hebká blána skla
oblinou vzdutá
a Cár v rámu zvad
Jak pavouk......
v bublině se zmítá
....ostny trčí údů snah