Anotace: Moje máma říká: Vánoce jsou blbý svátky, vždycky brečím. Lepší jsou čarodějnice. To musím být celý den i noc ve střehu, aby mne nechytli. Minidílko LXXXI.
Sbírka: Minidílka
Tak tohle máme s Tvou maminkou společné... jsou období v roce, která pro mne znamenají daleko víc...
18.12.2009 00:16:00 | labuť
však můžeme si své baby spálit i pod /nad stromečkem, na Vánoce bych nekoukal..
17.12.2009 12:44:00 | blue
jsem na tom stejně, jako tvoje maminka,
na řasách roztává každá moje vzpomínka,
přesto však vánoce každý rok vítám,
přináší radostná setkání a slzy jsou tytam...
17.12.2009 10:22:00 | nejsembásník