Za oknem černobílý svět, do duše starce nevidět,
možná už jen vzpomínka ho hřeje, po sklínce kalvadosu na chvíli snad pookřeje. Obraz i verše za ST :-))
19.12.2009 13:19:00 | poustevník Jirka
ruce skládám do klína
snad
zima studená
v mé duši začíná
sladkobolně
hřát
Obrázek i verše skvoST!
17.12.2009 20:54:00 | hašlerka
síla sdělení
nálad
náklad co neseš životem
dej
sem
zem je otevřená
konejšivá žena s dlaní
kam uložíš své břemeno
ST
17.12.2009 13:56:00 | Mbonita