Jméno
Anotace: -------------------
Co kdybys žil život znova ?
Třeba to někdy chceš ...
Jaké by sis dal jméno?
Jak sebe vystihneš ?
Dávám ti tuhle šanci,
vím že ji popadneš.
Žij co to jméno říká,
jednou ho dostaneš.
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Uhel pohledu
Komentáře (1)
Komentujících (1)