Pět hodin ráno
Anotace: čtu v životě..v lidech..v sobě..nevinně..
Noc je pryč
Ospalý sen..mizí
Pod spadlou oponou
andělská křídla leží
Neobyčejná slova
Znamení
Vidíš..otevřené cesty
a na konci..Slunce..
Jedna změna
Svoboda
Postoj života
Nekonečný ráj
V srdci..
..Boží chrám
Nechodím už světem..sám
Dlaně už neprosí
Jen..
občas zakopnu
o posedlost lidí
jejich pouhá slova
Co nadělám..
Ze sebe..z nás je smetu
Na ústá Tvých kapek pár
Z kaluže krve se zvednu
pak..strach se rozpylene
A já..Ti..
..podlehnu..
Přečteno 378x
Tipy 45
Poslední tipující: Koskenkorva, Krahujec, Kubino 2, Oťas, susana načeva, Paulín, zelená víla, Bíša, carodejka, jedam, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)