Sám s tebou
Sám s tebou
Vzpomínám si na tu noc
Když držel jsem tě v náručí
A život tě pomalu opouštěl
Naše láska tehdy rozhodla se odejít
Osud ji od nás vyhnal
Smrt z tebe vyhnala život
Přišel čas samoty
Byla to hloupá náhoda
Ale ten osudový zlomek chvíle už vrátil nešel
Ještě jsi dýchala, když jsem tě objímal
Vím, že něco jsi šeptala
A já tě přesvědčoval, že je všechno v pořádku
I když jsem věděl, že tohle je konec
Nechtěl jsem tomu věřit
A ty jsi snad ani nevěděla, co se stalo
A co bude v důsledku toho následovat
Nevěděla jsi to, v to věřím
Měla jsi to vepsané ve tváři
Netušila jsi, že přijde smrt
Byla jsi klidná
Nad věcí
A já se snažil potlačit pláč
Vzpomínám si, jak jsi něco šeptala, ale já tě neslyšel
Pak ti klesla pomalu víčka a já přitiskl tě blíž k sobě
Aby se k tobě smrt nedostala
Aby musela odejít s prázdnou
Nechtěl jsem tě jí vydat
Přesto jsem teď sám
Nic nepomohlo
Zemřela jsi mi
Nechala jsi po sobě bolest
Smrt ti vyrvala dech z plic
Tebe z mé náručí
A kus ze mě si vzala taky
Ta jizva bolí a nehojí se
A nic proti ní nepomáhá
Tak jsem zůstal sám, s tvým tělem v náručí
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: dreamer., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)