Nesuďte!
Anotace: člověk nesmí soudit nikoho to smí jen jediná osoba.... (A.Camus)
Nesuďte mne,
já jsem již odsouzen...
a přesto věřím ve spravedlnost.
V tu dívku.
Ta, která má zavázané oči,
jí je jedno, jak se svět točí.
a přesto,
se ode mě odvrací.
přímo
ona ze mě až zvrací!
Nesuďte mne,
nesuďte...
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, Jan Christian Hán
Komentáře (1)
Komentujících (1)