Kdo jsem?
V kapkách duhy tančím
kdo jsem
jsem ničím jsem vším
pro tuto zem.
Jsem vláčná jsem duhová
kdo by se bál
když tančím
všude smývá se žal.
Jsem tvá i nejsem
jsem vesmír jsem éter
jsem duha jsem vzduch
jsem ty když byl jsi kluk.
Jsem víla
a přeci nejsem
jsem síla
a nikdy zlej sen.
Jsem kráska
i malé koťátko
jsem vráska
co vyskočí nakrátko.
Jsem všechno
jsem nic
už víš kdo jsem?
co chtěl by jsi víc.
Přečteno 283x
Tipy 18
Poslední tipující: angelicek, TetaKazi, WAYWARD, Beepat, Lioness, losscar, Juraj Hrom, Vlk v rouše, Psavec, enigman, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)