Ikea nálada
Anotace: brouzdám se mezi regály..
Oslňovalo mě světlo,
zrcádkem prasátko přivoláš.
(a bude zlaté?)
líbezná hudba hrála
(taková ta trylkovná)
logopedie mé mysli
(nebo strach z nepoznaného?)
úsměvy lámaly srdce.
...
Bylo mi krásně
a přitom trpce.
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: Fenceless, enigman, Květka Š., kikis, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)