Neživot
Anotace: Je to těžké někdy asi už blázním
Vážně se vám zdá že žiju?
Mluvím kouřím někdy piju.
Někým snad byl jsem milován?
Nebo to byl pouhý klam.
Že žiju, tvrdí doktoři.
A já jim to snad i uvěřím.
Jen nejde mi furt do hlavy,
s kým to v koupelně si vyprávím.
To přec nemůžu býti já.
Ten chlap mrtvý se mi zdá.
Tváře šedé, vlas je bílý,
zas se zubí, snad má dlouhou chvíli.
Jestli to je jen pohled do zrcadla.
Tak jsem zralí leda do psího žrádla.
Nebo chce z vás mi někdo namluvit,
že i mrtvý může dneska žít?
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, deleite, ewon
Komentáře (2)
Komentujících (2)