Orbis pictus
Kostky jsou vrženy,
tak účtuj, živote !
Nemilosrdně odejmi,
co původně jsi dal.
Orbis pictus
...
chce tříhlavá saň,
černokněžník žádá utonutí,
výhra spočívá v prozření,
katapult natáhnut,
let do neznáma je nevětší dar ...
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: Indigo, enigman, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)