Anotace: To mě napadlo před chvílí, těm mým písankám říkala jsem až do teď "říkanky" ale to mluvenky ...
Myslím si, že krásné snění a díky němu můžeme my číst pěkná dílka. Hezké.
05.12.2005 20:27:00 | risik
přiznávám se, že v proseči jsem ti trochu tápal ale já se dneska nechytám skoro na nic. tak to tebou asi nebude ale teď jsem jinde. sedím v mluvence s oblohou snění a čekám na tvou tužku až zas něco pěknýho napíšeš mezi mraky.
01.12.2005 18:46:00 | kulishak
Mluvenka - to slůvko tady vidím prvně a je milé.
Je to pravda odvěká - i slova dělaj člověka....
(na Literu to platí určitě)
01.12.2005 16:45:00 | Mourek
Zajímavá "mluvenka" :)
jen v posledním verši by to chtělo přidat čárku...
jsem jen já, tužka a snění
... nepředpokládám, že jsi tužka... :)
01.12.2005 10:35:00 | Obyčejný básník