Vidím příteli,
pro tebe je všecko hračka,
ta na obraze je sice starší piáno,
ale vynikající značka,
jež věkem, jak nástroj zraje,
ty vyznáš se v kvalitě,
nechť pro tebe svatozář,
odhalí další taje
St
18.12.2009 13:25:00 | Kars
Vestu ze snů
oblékat na nahé tělo
cigáro
šampáňo
z ní nevyčpělo
pochmurná nálada
poslední děkuji
ještě jí nosím
namaluj mi
prosím
křížek na záda
Úžasné..ST!
18.12.2009 11:02:00 | hašlerka