Děkujeme cestujícím, že vystoupili
Anotace: Kdo nejezdí MHD, neví o co přichází.
slečno, náhody nejsou
říkal ten pán
a neměl oči
dejte mi ruku, slečno
budu vám hádat z dlaně
supové čekali
až se tramvaj oběsí na smyčce
zatím z dlouhé chvíle
zima
vtrhla pod kabáty
i do duší
a pan bez očí
lásky předpovídal
pak na troleji ohňostroj
zazvonil odjezd
Přečteno 351x
Tipy 30
Poslední tipující: DalfaSalfa, Elisha, Striptérka, Zefi, Já Esther Ruth, Roger, Isquieasuus, Lizzzie, Uriziler, prostějanek, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)