Heidelberg
Anotace: A taky jsem se byl v létě podívat v Heidelbergu.
Jednou zapomenu
Na slavnou univerzitu
Dr. Semmelweisse
Člověka s tvým jménem
Ale na co určitě nikdy nezapomenu
Jsou tvé klobouky
Na toho chlápka ve slamáku
Který hrál na ulici na gibsonku
Blues
A blues to já mám rád
A v další směně ho vystřídal
Prostovlasý černoch se španělkou
Další černoch ve žlutém tričku seděl na lavičce
A na hlavě měl krásně nepadnoucí bouřku
A pak ta holka
S kloboučkem upleteným z červených a žlutých proužků
Červená a žlutá
Červená a žlutá
Červená a žlutá...
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)