Naděje v babyboxu
Jen jeden jediný krok
už nemám se kam schovat
Kdykoli srdce mé
si můžeš aktivovat
jediným tónem...
(Tak! Honem!)
Jak žena (nahá)
vypadá už víš,
a na co připadáš,
když (s ní spíš)
Už zas mě napadá
jen
má aktivovaná skrýš
Nic nevidíš
sníš
víš
...osudem dané
stejně se stane
(Nechrápej,
co mi odpovíš?)
Přečteno 336x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Holis, Agniezka, Radek.oslov.Šafárik, Efiee, Lioness, labuť, susana načeva, Paulín, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)