Presumpce viny
Slečinky v brýličkách,
jedna vedle druhé,
v malinkých lavičkách,
to asi škola bude.
Přestože malé jsou,
už téměř dospělé,
kým mrchy nepohnou,
přiznejte přátelé.
Já nesložil celibát,
nenosím sutanu,
však mám se vážně bát,
když tě dnes dostanu?
Deset let přemýšlet
o slově, o činu.
Deset let hájit si,
tu svoji nevinu.
Dnes je svět nečistý,
dnes je svět jiný,
tak jak chceš očistit -
presumpci viny?!
Přečteno 281x
Tipy 10
Poslední tipující: Javavia, angelicek, labuť, Bíša, ziriant, Jiná, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)