V žilách lži
Anotace: alebo Ži v lži...(subjektívne zamyslenie)...(-venované: pózerstvu, oportunizmu atď.)...
Namaľoval si si cestu,
ktorou kráčaš,
je Ti jedno koľkých strácaš,
oblečúc si pózera vestu,
ideš vpred cez mŕtvoly,
koľkým do chrbta si nôž vrazil,
koľkých urazil,
všetci sú dobytok zo stodoly,
tváriš sa, pózuješ,
kryješ, tvár pravú,
chladnú, dravú, tmavú,
povrchným úsmevom žiješ,
čas Ťa odhalí,
skončí Tvoja faloš,
mračno spravodlivosti dušu zahalí,
skončia na ľuďoch zrady,
zhasnú čierna svätožiara a lož,
vytriezvenie s maskou si poradí, otrok hadí.
Copyright © Juraj Hrom
Přečteno 330x
Tipy 32
Poslední tipující: kokyno, Markéta Hl., Radek.oslov.Šafárik, s.e.n, Zefi, eroze, Kars, labuť, PANGÁSIUS, enigman, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)