DVA V JEDNOM
Pomalu slunce rukou zastíním
a vytvořím si vlastní zatmění.
Zastiň, ale napořád.
Proletím tajemným vesmírem
až na vysněný konec.
No, už se snad nevracej.
A nebo se jen tak
k tažním ptákům připojím.
A pod váma hejno pytláků.
Osedlám si čas
a opratěmi přibrzdím.
Bičem ho švihnu a poběží.
Poručim černým mrakům
ať kyselinu dolu pustí.
Vyjdu ven a nechám tě křičet bolestí.
Zapálim les, kam tak rád chodíš
miluju řeč plamene.
Umožním ti vést s ním dialog.
Zmlátim svojí manželku
aby tě nenáviděla.
Už podal jsem žádost o rozvod.
Tvého psychiatra přesvědčim
že odešel sem na vždy.
Pak já budu chvíli tebou.
Snad zkrotím svůj vnitřní hlas
a stanu se navždy jedním-
-tím lepším já!
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, rezina
Komentáře (1)
Komentujících (1)