Slýcháš
Vím, že někdy slýcháš hudbu
a jsou to tóny, které jiní neslyší
hladí tě a líbá
sladce konejší
skrze zamrzlá okna proniká
je nejtišší, co znáš
něžnými tóny
krůček po krůčku
slýcháš někdy noc
jako by plula kolem
jako by byla řekou
jako by hláskovala slova
která neublíží
ty slýcháš noc,
jak zpívá
jsem tu s tebou
Přečteno 541x
Tipy 11
Poslední tipující: Live to fight, Gabrielle, Dreamer, 4LJFilip, Patrik Mališ, JR, yourqueen, rezina
Komentáře (1)
Komentujících (1)