O jedné svůdné
Tys má vzácná ikona
lapená do sítě,
očima tě hltám.
Nevíš, že já chci tě.
Propad jsem tvým črtám.
Důkladně chci poznat
každou tvoji stránku.
A vstoupit do tebe
jak do svatostánku.
Změnit zemi v nebe.
Mé zimní královně,
mé duhové víle,
ač střežen k tobě vchod,
získám během chvíle
tvůj přístupový kód.
Než dokončím báseň,
zbývá mi potvrdit
submit nebo storno.
Už jen poslední klik
stáhne mi tvé porno.
Přečteno 347x
Tipy 6
Poslední tipující: Lady L, carodejka, Mraveneček, Matty09
Komentáře (3)
Komentujících (3)