Inzerát
Anotace: sekce ,,Ztráty a nálezy"
Píšu do novin inzerát
do sekce nálezů a ztrát
že od včera srdce postrádám
zmizelo, vůbec nevím kam
chcete-li jeho popis znát
mé srdce je tak akorát
vejde se skoro do dlaně
a jizviček pár má na straně
jak si s ním leckdo zlostně hrál
to jak se o něj osud pral.
Buší pomalu a rychle zas
je velmi citlivé na náraz
a křehké je, drolí se při pádu
mění rádo svou náladu
radosti, smutku se nebrání
to podle vašeho chování
a není z kamene ani z ledu
líp už jej popsat nedovedu
píšu inzerát do novin
víc už vám o něm nepovím
Žádám Vás, dojde-li k nalezení
o okamžité navrácení
zn.:
Kdo najde jej, ať jej odnese
k výše uvedené adrese
Neb bez těla umře srdce mé
a bez srdce tělo zahyne
Přečteno 306x
Tipy 21
Poslední tipující: Houslistka, trhla.marketka, ilona, Juan Francesco de Faro, Kapka, Churry, Miroslav Možný, enigman, PANGÁSIUS, Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)