Vánočně laděná
Až ztichne zpěv ptáků,
klid rozhodí plášť,
až les píseň daruje
každému zvlášť,
až do dlaní nasněží
něha a cit,
tak nechejme lásku
obyčejně žít...
Až se v našich domovech
zastaví čas,
až kouzelné svátečno
pohladí nás,
až šperky nám nahradí
radost a smích,
buďme
v těch pocitech
roztančených...
Přečteno 518x
Tipy 31
Poslední tipující: ilona, Holis, susana načeva, WAYWARD, Roman.Tycka, Radek.oslov.Šafárik, kouzelníček, Bíša, labuť, jedam, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)