Ranní všední pocit
Anotace: V záchvěvu pohnutí napsaná - zbrusu nová - ....No, posuďte sami...
Ranní všední pocit
Bez emocí ráno vstávám
zato si však majzla dávám
mívám totiž zvláštní pocit
že jsem jednou zase procit
Pak v ledničce (sotva vidím)
co ze včera zbylo slídím...
a když nic tak aspoň čaj
teď muziko ranní hraj
Do zpěvu mi ale není
utratil jsem celé jmění
tak to chodí - zkrátka fraška
zachrání to vodky flaška
Přečteno 282x
Tipy 14
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, carodejka, Andry.., Radiii, pennywise, Špáďa, hašlerka, come-past traveller, susana načeva, Zefi
Komentáře (8)
Komentujících (8)