Žranice bez hranice
Máme je tu zase po roce
dostavily se k nám Vánoce
v tomto pohodovém čase
naberem pár kilo v pase
V době mrazu třeskutého
razíme na kapra tekutého
napijem se vánočního punče
přes víno až slivovicí konče
Pak už večer na talíři zlatém
čeká na nás kapr se salátem
Na Štěpána bude kachnička
k ní mísa výtečného zelíčka
Nacpeme si nácky cukrovím
zajíme to řízkem vepřovým
už nám sotva kouše sanice
Vánoce jsou velká žranice
Přečteno 441x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, Mbonita, Lioness, susana načeva, Psavec, WAYWARD, Květka Š., hašlerka, Zpátky, Sidonie89, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)