Nesuď mě
Pokud si myslíš,
že mě znáš.
Mýlíš se!
Ani já se neznám,
tak jak bys mohl ty??
Nesuď mě podle jména,
já ho nevybrala.
Posuzuj mé činy,
protože jen ty o mě něco vypovídají.
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Elisha
Komentáře (2)
Komentujících (2)