Anotace: Co napsat? Zasr. to už dávno není, a romantické taky ne. Snad realistické?
Ale no tak, Karlosi, to chce trochu něžnosti a nechat něco nedořčené! Místo na představy a tužby ...
20.12.2009 09:10:00 | Zasr. romantik
Už jsem myslel, že je ruka v rukávě, ještě žes to posledními řádky uvedl na správnou míru, za to máš St, nemám rád, když se někdo prsí zizími prsy :-)
20.12.2009 08:27:00 | Kars