Když čtu Walta Whitmana
Když čtu Walta Whitmana
celý svět mám v očích
v uvědomění sebe sama
skrze kterého i celý svět
jsem já
a tak hodím úsměv na rty
a kroutím se za zvuků
hudby
po pokoji
pohlcuji hudbu, pohlcuji pokoj
všechno jsem já a já
jsem uvnitř někoho koho
mám zase na oplátku uvnitř sebe
Myslím že nic není
Je užasné jak si člověk
v této nicotě krásně vytvořil svět
který je jeho dílem
díky přirodě
která je sama jeho dílem
Zde nevím kde je Whitman
ale jsem to já
který četl Whitmana
Komentáře (2)
Komentujících (2)